22.11.06

Jest bom kr tih

Nč naum reku,

boj se Kitajca!

sam to um reku!

14 komentarjev:

biblBobl pravi ...

Boj se Piramide pa vecine Slovencev, porkazadeva. Grozno je bilo. Jaz sem za atomsko Spelo navijal, dobila pa je 13%, onadva idiota pa ostalo. Nebodobro.

Anonimni pravi ...

Kdo je pa zmagal od obeh runkeljnov? Sem obupal po 2. tretjini, ko so se na celi črti strinjali in ploskali drug drugemu. Kot je rekel Rupar: "bruham čez Karavanke". Špela je kul, če je tiho, jasno pa, da tetke ne bojo glasovale zanjo, če je pa joške kazala, razuzdanka!

srečkica pravi ...

uganjalica:
kdo je bolj nor?
kdor jih poslusa al kdor je nor?

;)

Anonimni pravi ...

Ja ja. Razumem bodico.
Ampak, kaj pa češ početi v malem mestu male države, v torek zvečer, ko je november in dežuje in se ti ne da ven na pivo in pasivno kajo?
Brati knjige?

biblBobl pravi ...

Ja Rupar je dobil okoli 60%!
JA, te modele je le fino vcasih poslusat, ker so precej odgovroni za stvari, ki se nas ticejo. Potem lahko vsaj NE glasujemo za njih.

Anonimni pravi ...

Go Rupar go!
Pa tak jagenjček je.
Polivali so ga z gnojnico, on pa diši kot rožca...

Anonimni pravi ...

Jaz tudi mislim, da je dobro gledati televizijo. Bomo vsaj spremljali ljudi na vodilnih položajih. Tako bodo pod našim nadzorom! Sicer ne bomo mogli ukrepati ko bo to potrebno. Res zanimiv blog! Zanimiva mnenja in stvari.

Anonimni pravi ...

Jaz ponavadi gledam, dokler me ne zaboli. Potem stisnem zobe in gledam naprej.

srečkica pravi ...

zgleda, da se res dolgocasite tam v tistem malem mestu. vsak najbolj bizaren dogodek- rupar na tv, pa slavite kot najvisje bozanstvo. jebemunarod! lahko bi recimo potesil eno mestno putko al pa vlagal rdeco peso ali pa kvackal nogavice ali pa spekel marmorni kolac....
aja glede spremljanja dogajanja politike na tv-ali ni morda to samo kulisa za zavajanje naroda, medtem,ko se na sceni dogajajo prave grdobije??

Anonimni pravi ...

Ali niso blogi samo kulisa za zavajanje naroda?
Lahko je vem gori v hribih, ko imate čist zrak in jasno sliko, mi pa smo tu doli v močvirju in še hvalabogu za televizijo.
Tovar'šica, čestitke za pokončno držo, tvoje predloge bomo vsekakor pretehtali, zlasti putke in marmorni kolač!

srečkica pravi ...

a zej se bomo se samopomilovali?
zavezi si vezalke pa jo mahni na jasnejsi zrak. spejs is d plejs....sunra
ni treba tehtat-najprej putko pol pa kolac-tko je v navadi v gurmanskih krogih sirom po svetu.
tovarscica

pripis: ali se imate kaj radi?

Anonimni pravi ...

Televizija je fina stvar - ljudje lahko tam vidimo kaj je res in kaj ni. Pa časopisi tudi. Potem pa lahko volimo tako da je prav. Ne bi mogla reci, kaj bi bilo, če ne bi bilo televizije. Ljudje ne bi mogli volit pravilno. To pa ne bi bilo dobro, ker bi na oblast lahko prišli zelo slabi ljudje. Pa ne obkladajte se s grdimi pridevniki. Mislim, da je najbolje če se imate radi - pomojem je tudi cinizem pri odraslem človeku sramotna lastnost.

Anonimni pravi ...

Radi radi radi radio...?
Niti ne, smo taki mrzli, tečni, zoprni.
Sun Ra, a? Dinozaver pravi, da ne pozna, nikoli poslušal, nimamo, se ne prodaja.

srečkica pravi ...

kaj pa This is your captain speaking-prodajate al se ne poslusa?

kako je lahko nekdo,ki je napreden- tecen, zoprn, mrzli vrh?

kot zadnje- cisto prevec casa zapravim za cekiranje vasih pripomb.lahko mi pustite spisek vasih zelja na mojem emailu, ki ga najdete v zelo nepretencioznem in resnicnem, nezakulisarskem blogu. hvala in slava!