8.12.06

Razmere tik pred vreliščem


Pred zgradbo se je zbralo večje število ljudi, ogorčenih zaradi namigovanj o samoukinitvi bloga Pinje Džazne. Dekleta so malo stran pobirala papirje, ki so padali iz rok protestnikom. Bilo je vroče.
Gospod Zane Dajc je celo grozil z zažigom torte, a se je kasneje zadovoljil s peko torte v pečici.
Zadevo je po telefonu komentiral Sir Nivrat: "Ne se zajebavat, fantje. Leta 2002 je s podobnimi težnjami nastopil Jakob Ullabezi III. in vsi vemo kaj se je zgodilo z njim!!!". (Dejansko nihče ne ve.(op.p.)).
Zadeve so vsekakor napete, vprašljiva pa je tudi barva čelad, ki so jih imeli oblečeni policisti. Protesniku z brado se je zdela barva žaljiva, ker ima on rajši rumeno, zadovoljil pa bi se tudi z svetlomodro.
Pojavljajo pa se še drugačne interpretacije dogodka. Poročevalec iz Zgornjega Mostu poroča o tem, da naj bi bila množica pred stavbo (objektom) dejansko skupina mladih pesnikov, ki "na mile viže" poskuša objavljati svoja besedila, pa jih policijski žurnal noče objaviti.
Nobeden pa ne poroča (tudi fotografije ni nobene dostopne (op.p.)), o skupini deklet, ki so pobirale liste/pesmi iz tal.

Iz kraja dogodka K.T.

20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Hočem milicijo!

Anonimni pravi ...

(Pst! Ne upam si tega napisati tam-saj-veste-kje, kjer straši spam karma, ampak povem vam: Kinky Tone bo dobil nagrado. Če ga ne bo Urednik oviral. Kar ga bo. Je že začel. Ne pusti. Če ne, pa nagrado za politično korektnost.)

Anonimni pravi ...

Bila sem tam. In pobirala pesmi s tal. Pisalo je: "A je trava bolj zelena kot je morje široko?" Hmmm.

Anonimni pravi ...

Oba nakladata. Vsi trije.
(Ni me tu, to se ne dogaja.)

saso verlic jr. pravi ...

mali kurac, mogoce lahko boljs zakrijes svojo identiteto ali mere, kakor hoces. naprimer LIKAM RACU, samo ne vem ce likas race...

Anonimni pravi ...

Ni Ullabezi, nego Ullahbezi. Nisem hotel prej tečnariti kot zavrt samski moški v poznih tridesetih, ampak počasi imam dovolj teh šlamparij pri navajanju in vobče. Nič ne vem o Marijinih breskvicah, najbrž jih je imela, gotovo so recepti za njihovo eksploatacijo enako potrebni za uravnotežen pogled na svet kot tale blog, kolikor ga še je. Whatever turns you on, prjatuček...

Anonimni pravi ...

Ma to je za crknt! Ne samo, da zatirajo mlade pesnike, tudi čisto nedolžne komentatorke. Pri Kinkiju mi je spet vrglo komentar v spam. Tristo kosmatih Marijinih breskvic!!!!!

Anonimni pravi ...

Dobrodošli pri Zidu objokovanja, sicer v kratkem zapiramo dejavnost, ampak prosmizvolte... tamle je še en suh kvadratni centimeter, ki ga lahko zalijete s solzami z blogosa.

Anonimni pravi ...

Veš kaj, Pinja/Dinozaver/Malik U. Rac, takole se zmeniva: če ne gre pri tvojih lamentacijah samo za zbujanje pozornosti in če de jensko nameravaš ukiniti svoj blog, bi raje videla da ga daš meni v najem. V plačilo obljubim, da ga bom redno sesala. Kaj praviš?

Anonimni pravi ...

Nespodobno povabilo, ali kaj?

Anonimni pravi ...

Zakaj nespodobno? Ker nisem rekla, da bom tudi pomivala? Tudi pomivala bom, ampak verjetno ne vsak teden. No, ja, res je, da je pozimi treba malo bolj pogosto, ker se bolj zasvinja, zaradi snega in podobnih čudes. Kako si si pa ti to predstavljal?

Anonimni pravi ...

S predstavami so same težave.
Mislim, da zadošča, če ga sesaš.
Redno.

Anonimni pravi ...

What a dirty mind you have! Mislim, da pri tem ne bi niti sesanje pomagalo. Niti pomivanje. Vse bi blo treba na novo položit!

Anonimni pravi ...

Ponavadi tako pravijo.
Očitno se spoznaš.
Mejduš!

Anonimni pravi ...

Ja, ja. Takes one to know one.

Anonimni pravi ...

Pa še nekaj, Pinja, ker sem videla da tudi svetuješ. Na mizi imam dve spominski knjigi, za dve punčki, katerima sem obljubila, da jima bom nekaj narisopisala. Ena je stara 8 let (malo zoprna), druga pa 10 (mala lahkoživka). Kaj naj jima narišopišem?

Yours sincerely

Anonimni pravi ...

Uf, tole je pa vprašanje težko, ki zahteva preprost odgovor. Po mojem bo morala Pinja stakniti glave, kolikor jih še ima. Jaz bom zdajle za par ur zamižal in se mi ne sanja o spominskih knjigah. Kako je lahko 8-letnica malo zoprna?

Anonimni pravi ...

Ja, ne vem. Se tudi jaz sprašujem. Mogoče je pa kaj takega v vodi. Kar se pa spominov tiče: jaz imam samo spomine na stvari, ki se niso nikdar zgodile. Zdaj grem pa tudi jaz v horizontalo. Pa, pa

biblBobl pravi ...

spremenljivka, narisopiši jima Kakca in Torto. V poljubnem vrstnem redu.

Anonimni pravi ...

A bo veljal kadilski zakon tudi za fafanje?