20.11.06

Mito rides again

Je tudi Košnikova gostilna del Strategije za Povečanje Rodnosti?
Si bomo lahko ogledali tudi preostali opus našega najznamenitjšega entertainerja? (nekaterih delov Našega srečanja si namreč nismo uspeli posneti)
Ali bomo končno zbrali dovolj nacionalne substance in počastili Velikana TV Zabave in Smeha s prestižno antologijo v maniri Star Treka?
Kdo bo pristojen za merjenje učinkov Strategije?

To so vprašanja, ki se nam podijo po glavi na prvi pravi novembrski dan, po obilni pašti in kozarcu pinota.

Prihodnost je negotova, a zagotovo pride.

Za domovino s torto naprej!

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Pobič, lahko je biti zmeden in zmedo širiti, malo težje pa je osredotočiti se na Edino Pravo Rešitev Vseh Problemov. Košnik ne obstaja. Obstajata njegov hologram in štrikana volnena jopa, vsak v svojem realnem času. Projekcija vsakega posebej predstavlja IZZIV. Danost preprostega UMA rada poseže po transendentnem. Zato so tu orodja, s katerimi zajezimo nedržavotvorne manifestacije preproščine. Werner in Brigita sta opij. A ne za ljudstvo, marveč za disidente! Znanost, ki se najavlja ob enakonočju, je še bolj škodljiva kot aspartam, blogosfera ali Pjongjang. Slepilo je biti ATA. Tarzan, za katerim žaluje Tromostovje, je odšel (migriral) in ni pustil potomcev. Izključenost je stvar posameznika, stvar družbe pa je posamezniku predočiti posledice pravilnih odločitev. Sistem nagrajevanja mora vključevati vse plasti. Tu ne sme biti odstopanj. Odstopanj preprosto ne bomo TRPELI, tovar'ši!

biblBobl pravi ...

Kvajzdejgdojpršou? Naš blog je spremenil obraz. Kdo je bil. A je bil Drugi? Ali mogoče Tretji?

Anonimni pravi ...

Zima je prišla, pobič!